Contingut digital

Vols captar l’atenció dels teus clients potencials amb un bon contingut digital?

Avui dia la majoria dels usuaris estan acostumats a buscar informació del que necessiten per Internet, per això és indispensable tenir-hi presència. Però el sol fet de tenir-hi presència no és suficient si l’objectiu és fidelitzar els clients i captar-ne de nous

Per aconseguir-ho, és fonamental que les pàgines web i les xarxes socials transmetin una imatge de qualitat, i ofereixin un contingut interessant i atractiu: els textos han de ser curts, amb la informació ordenada de manera lògica, sense vaguetats i amb diferents nivells de lectura (de més important a menys). 

Cal tenir en compte que els usuaris d’Internet estan acostumats a fer cerques en les pàgines web i les xarxes socials, sovint amb la intenció de treure al màxim d’informació amb només una lectura ràpida. Per això, els textos d’aquest tipus s’han d’adaptar per fer-los clars, sintètics i concisos. 

No som una agència SEO, ni preparem estratègies de màrqueting; el que fem és redactar continguts. Això sí, si ho desitges, pots explicar-nos com vols que sigui el text, quina extensió ha de tenir, quines paraules clau ha de contenir… i ens adaptarem al que necessitis.

Des d’El Corrector oferim el servei de creació de contingut digital, que inclou, entre d’altres:

I perquè puguis anar agregant textos a la teva pàgina web, El Corrector ofereix un servei de publicació d’articles i de notícies periòdics (setmanals, mensuals…). Escrivim el text i, si ho desitges, el publiquem directament en el teu lloc web.

Contingut breu, precís i fàcil de llegir      Comunicació dels continguts de manera efectiva       Captació de l’atenció dels lectors        Inclusió de paraules clau rellevants